top of page
Logo%252520groen%252520dia%252520transpa

OVER MIJ

Hoi, ik ben Jop Bijlholt. Na een leuke baan in de financiële wereld kreeg ik toch heimwee naar mijn studie, namelijk de zorg. Toch voldeed de traditionele zorg niet helemaal aan mijn wens.

 

Ik zocht een manier waardoor ik anderen help, de wegwerpmaatschapij tegen ga (ik ben zeer milieubewust opgevoed) én met mijn handen werk.

Alles viel op zijn plek toen mijn familie een oude stoel van mijn overgrootmoeder weg wilde doen. Ik hield de stoel - die er erg slecht aan toe was! - knapte hem in mijn schuur op en zette de stoel bij onze kachel neer. Ik kreeg er zo veel enthousiaste reacties op, dat het mij aan het denken zette. En voor ik het wist was Stoelendans geboren!

Hopelijk tot snel! 

Jop

Website 6.jpg
Website 5.jpg

OVER STOELENDANS

Jaarlijks gooien we in de Europese Unie 11 miljard kilo aan meubels weg. Als we nog lang van onze mooie aarde willen genieten, moet én kan dat anders.

 

Ook stoelen die niet meer aan de nieuwste trends voldoen, worden aan de straat gezet, afgedankt of weggegooid. Zonde! Stoelendans is een duurzame start-up en sociale werkplaats die stoelen red en mensen (en een beetje de wereld) helpt. 

Door het hout van een stoel op te knappen, het metaal te verzorgen, de veren te vervangen en opnieuw te stofferen is een stoel weer helemaal nieuw. Je bespaart veel grondstoffen, maakt een duurzame en bewuste keuze en krijgt er een stoel met een verhaal voor terug!

bottom of page